Ytterdører

Ytterdører

En ytterdør er en viktig del av huset, det er mye mer enn bare estetikk. Ytterdøren er også det som sikrer din sikkerhet og komfort. Vårt komplette profilsystem oppfyller alle tekniske krav til temperatur og lydisolering som er nødvendig ved dagens estetiske og moderne arkitektur.

                                Kjøp dine neste ytterdører fra Husvindu!

paneldorer_1164_lg

Ytterdører av tre

Husvindus ytterdører av tre er den beste løsningen for de som verdsetter tradisjoner og håndverk. Våre ytterdører er laget av de fineste trematerialer og tilbehør som vil gjøre at døren vil holde seg akkurat like fin i mange mange år fremover. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av trematerialer, enten det er furu, mahogni eller eik, det er ditt valg. Multipoint låsemekanismer og et stort utvalg av tilbehør som håndtak, sprosser som passer perfekt til byggestilen din.

PVC ytterdører

PVC ytterdører

Husvindus PVC ytterdører er ekstremt slitesterke, krever lite eller ingen vedlikehold. Leveres med mange forskjellige stiler, farger og design som passer perfekt til byggestilen din og gir prosjektet et personlig preg. PVC ytterdører har gode tekniske egenskaper for termisk, lydisolasjon og er utstyrt med høy sikkerhetsmultipunkt låsemekanismer, som er enkle å bruke, men komplekse nok til å garantere høy sikkerhetsgrad.

Ytterdører i aluminium

Aluminium ytterdører

Ubegrenset design og løsninger, enestående holdbarhet, det er det som utmerker seg med aluminiumsdører. Husvindus aluminiumsdører kan bygges i forskjellige former, farger og design, og i nesten alle størrelser, slik at de passer perfekt til stilen på bygningen din – enten det er ditt hjem, kontor eller verksted, har vi det du trenger for din neste ytterdør.

0

Your Cart