Terrassedører

Terrassedører

Terrassedørsystemer forlenger stue og oppholdsrom ut til hagen, terrassen eller balkongen. Husvindu gruppens produktportofølge er perfekt tilrettelagt for å imøtekomme ethvert individuelt ønske, og for å kunne tilby et bredt spekter av produkter og størrelser. Vi kan tilby terrassedører med både utvendig og innvendig åpning. Med lås fra begge sider eller bare fra innsiden. Dørene kan også produseres med håndtak fra begge sider.

Hos Husvindu får du skyvedører av beste kvalitet til en utrolig bra pris.

Skyvedører

For store terrassedører er Heve & Skyve den designen som bør velges da dette er den døren som er enklest å åpne og den mest praktiske. Den har en fremragende temperaturisolering. Terskel med temperaturbrems for optimale isoleringsegenskaper. Maksimal str for skyverammen er 3.0 m bredde og 2.5 m høyde.

Terrassedører

Foldedører

I folde / skyve-systemet sørger foldemekanismen for at du praktisk talt kan åpne hele åpningens bredde. Ramme elementene kan foldes på forskjellige måter beroende på den designede versjonen. Ingen faste glasspartier, sider eller karmer blokkerer åpningen. Maksimal bredde for rammen er 1.5 m

0

Your Cart