Info

Informasjon:

Ditt hjem er sentrum i din verden. Det er der du skaper minner og deler tid med familien din. Når det kommer tid til å gjøre forbedringer, bør du ikke ta sjanser med resultatene dine. Fra å avgjøre hvilken stil du vil ha på dine vinduer og hvem som skal installere dem, bør du være trygg på at du gjør det riktige valget. Derfor har vi satt sammen noen punkter som vi mener er viktigst for våre kunder.

 

 • Vi vil lytte til dine behov og anbefaler de beste løsningene for din unike situasjon. 
  Før vi har satt foten i hjemmet ditt, har vi allerede snakket med deg om ditt hjem og ditt prosjekt. God kundeservice handler om å lytte til kundens ønsker og behov. Fra våres aller første samhandling, vil vi sørge for at vårt produkt og service passer til dine behov og forventninger.
 • Vi vil tilpasse håndverket og installerer dine vinduer og dører med uovertruffen presisjon og omhu. 
  Vi måler hver åpning to ganger for å sikre nøyaktighet ved å bestille et vindu som er laget spesielt for ditt hjem. Hvis prosjektet krever egendefinert farging, vil prosjektkonsulenten ta en prøve, og fargen vil da passe akkurat til ditt eksisterende treverk, slik at de nye vinduene ser ut som de alltid har vært hjemme.
 • Vi vil rydde opp når vi er ferdige, så du ikke engang kan se at vi har vært der.
  En stor del av å respektere ditt hjem og eiendom er å holde det rent. Våre installatører er derfor svært forsiktig og bruker alltid dekk-duker og fjerner skoene når det er nødvendig, slik at når vi går, er den eneste forskjellen du ser, de nye vinduene dine. 
 • Vi vil løse et problem som kan oppstå på en måte hvor alt det du husker er hvor godt det ble håndtert.
   
  Selv med de beste planene, går det ofte feil. Fordi vi produserer, selger, installerer og står bak våre vinduer, er det ingen finger som peker på hvem som har skyld. Vi er glade for å samarbeide med deg for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer som kan oppstå på en profesjonell måte.  
 • Vi vil stå bak både vårt produkt og vår installasjon. 
  Vår garanti er skrevet på Norsk og vi gir en skriftlig kopi til deg med de nye vinduene. Når du kjøper vindu fra Husvindu vil du oppdage at du kjøper produkter og tjenester som støttes av en av de strengeste garantiene du finner på et vindu eller en dør, ingen sprø smutthull eller urimelige unntak. Derfor gir vi deg også 10 års garanti.
 • Vi vil gjøre prosjektet enkelt og overgå forventningene dine i hvert eneste skritt.
  De fleste huseiere vi jobber med har aldri erstattet sine vinduer eller dører før. Vårt mål er å svare på alle spørsmål og gjøre alt vi kan for å ta stresset ut av ditt bytteprosjekt, slik at du kan føle deg komfortabel og trygg på at du har tatt den riktige beslutningen.  
0

Your Cart